Våra leverantörer


Vi gillar att gräva där vi står och har hittat guldkorn i den Östgötska myllan – kött, fisk och kyckling som får leva på sina villkor. Grönsaker efter säsong och så långt det går från trakten.

 

Adolfsnäs handelsträdgård ligger 4 km öster om Vadstena och där odlar och förädlar familjen Meijer tomater, gurka, bär och blommor utan gifter. Därifrån kommer sylten till våra belgiska våfflor, gurkan till Tzatzikin och en och annan tomat för den som vill ha en skiva eller två på mackan.
     


Härseby Gård
Härseby Gård ligger utanför Borensberg, norr om sjön Boren. Ekologiskt driven med 60 dikor i utedrift och sedan 2015, även ekologisk kycklinguppfödning.REKO
REKO är vår leverantör av kycklingen som kommer från Härseby gård.
Väderstad Centralkonditori är ett familjeägt bageri och café mitt på Östgöta-slätten, med fantastiskt bröd och andra bakverk.
Väderstad Centralkonditori är ett familjeägt bageri och café mitt på Östgöta-slätten. Våra surdegsfrallor kommer härifrån söndagar och måndagar.


Design by Carin
Design by Carin (Carin Lundblad) har skapat Gilroy's grafiska profil.
Hyperlab
Hyperlab har tagit fram Gilroy's hemsida. Hyperlab är en design- och webbyrå med fokus på kreativa lösningar, kvalitet och hållbarhet. 
Hemsida: hyperlab.seCS Kommunikationsbyrå och Carl Schnell är vårt proffs när det gäller sociala medier och nätmarknadsföring. Vill man nå ut med bra täckning och mätbara resultat, är det personen man ska kontakta. Kameran och drönaren är hans förlängda arm. 
Hemsida: cskb.se